În loc să-i atace pe ceilalţi politicieni din alte partide(asta pentru că pe unii dintr-al său a reuşit să-i îndepărteze), Vasile Mustăţea ar trebui să-şi vadă de treaba lui în administraţie. Că doar pentru asta a fost ales şi nu să tot critice, prin conferinţe de presă, pe cei care îi atrag atenţia că mai are prea multe de făcut şi mai e doar un an până… la anul.

Un semnal de alarmă a fost tras recent, de directorul Regionalei de Drumuri Bucureşti, Marian Mina, cel care a intrat în posesia unei cereri urgente către Mustăţea făcute de un primar din judeţ.

„Sunt întrebat mai mereu de Podul Giurgiu- Ruse, unde se lucrează, dar nimeni nu se întreabă de un drum foarte important, respectiv DJ 507 ce face legătura între Vama Giurgiu şi DN 5, prin comuna Oinacu. Am intrat în posesia unei adrese, unui apel al primarului Laurenţiu Burtavel, care îi solicită preşedintelui Consiliului Judeţean să ia urgent măsuri acolo. Pe drumul acesta chiar nu l-a văzut nimeni? De atâta vreme este preşedinte Vasile Mustăţea şi nu a făcut nimic acolo”, a spus Marian Mina.

Iată şi ceea ce cuprinde documentul respectiv: „Vă rugăm să luați măsuri de plombare a porțiunii de drum din DJ 507 din marginea satului Oinacu (pe parte de est a satului Oinacu) și până la Giurgiu Vamă, întrucât acest drum se află într-o stare foarte rea. Menționăm că plombarea DJ 507 s-a făcut din direcția Braniștea – Oinacu până în marginea satului Oinacu, unde s-au stopat lucrările. Gropile din asfalt prezintă mare pericol pentru autovehiculele care circulă pe DJ 507”.

Cu speranţa că vor fi luate măsuri, aşteptăm mai întâi răspuns la întrebarea: pe când mai multe fapte şi nu doar declaraţii, acolo, la CJ Giurgiu?

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.