În afară de anunţul privind susţinerea politică şi morală a lui Liviu Dragnea, vicepreşedintele PSD şi al CJ Giurgiu, Cristian Marciu a reamintit, sâmbătă, 16 mai, ceea ce s-a reuşit în judeţul nostru, în privinţa alocărilor de fonduri pentru autorităţile publice locale, cu ajutorul şi sprijinul vicepremierului Dragnea.

Sprijinul oferit de dumnealui judeţului Giurgiu este incomensurabil. În 2014, judeţul Giurgiu a primit o finanţare record pentru proiectele depuse la Ministerul Dezvoltării, fiind vorba despre 600 de miliarde de lei vechi. Ca lucrări în continuare, au fost 44 de proiecte pentru 34 de unităţi administrativ-teritoriale(UAT-uri), în valoare de 399 miliarde, 2 proiecte pentru oraşe– 10 miliarde şi 6 proiecte al Consiliului Judeţean-48 de miliarde, în total 456 de miliarde de lei vechi. Pentru lucrări noi, în cazul a 53 de proiecte pentru 36 de UAT-uri şi un proiect pentru oraş, am primit 136 de miliarde de lei vechi. Alături de această finanţare, în 2014, cu sprijinul vicepremierului Liviu Dragnea, primăriile au beneficiat de 625 de miliarde de lei vechi pentru plata arieratelor. Să nu uităm de microbuzele şcolare. Din 30 ce trebuie să ajungă la Giurgiu, am primit deja 12, urmează şi celelalte.

Sprijinul financiar pentru judeţul Giurgiu a continuat şi în 2015. Este vorba despre finanţarea a 48 de proiecte pentru 43 de UAT-uri, patru proiecte pentru drumuri judeţene, în valoare totală de 184,57 de miliarde de lei vechi. Banii sunt în curs de a ajunge la noi. Niciodată, judeţul Giurgiu nu a primit ajutor ca în perioada menţionată”, a subliniat Cristian Marciu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.