În cadrul conferinţei de presă a PSD Giurgiu, sâmbătă, 16 mai, social-democratul Marian Mina a dat citire mesajului liderului PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău:

_DSC0143” Ne aflăm astăzi în plin proces de descalificare și prigonire masivă a politicienilor. Nouă, parlamentarilor, ni s-a luat demnitatea și respectul, prin demersuri susținute de minimalizare a importanței rolului statului de drept și a democrației pe care încercăm să le apărăm. PSD este acum, cu toate criticile care i se aduc, un partid compus din oameni solidarizați prin rezistență. Luați persoană cu persoană, fiecare probează capacitatea de a colabora în cadrul unei structuri suprapersonale.

Dedic acest discurs domnului Dragnea, pentru înțelepciunea, răbdarea și prietenia cu care mi-a însoțit pașii în cei peste 15 de ani de călătorie pe drumurile sinuoase ale partidului în care am fost colegi. Regret foarte mult că domnul ministru și președinte executiv al PSD, trăiește astfel de momente, fiindcă este un lider politic important al României de astăzi. Prestația sa atât de om politic cât și de om care a condus o întreagă administație este de o calitate neîndoielnică.

Este regretabil ce i se intamplă. În aceste împrejurări triste țin să vă mulțumesc, drag prieten, pentru respectul pe care l-ați arătat colegilor din Partidul Social Democrat, pentru dorința de a da o speranță atât românilor în general cât și giurgiuvenilor în special.  Vă mulțumesc pentru șansa pe care ați dat-o partidului ca împreună să facem cea mai spectaculoasă revenire a PSD din ultimii ani!

Vă mulțumesc că ați luptat pentru singura operă pe care o avem de împlinit ca români: democrație, stat de drept și independenţa justiţiei. Cu toate că, după cum se vede suntem nevoiți să depășim o perioadă extrem de grea, o complexitate de bariere și de decepții, speranța mea rămâne că nu peste mulți ani, România va fi invidiată iar bunăstarea românilor, pe care ne-am străduim împreună, drag prieten să o asigurăm, nu va mai fi deziderat. Am încredere că justiția va face dreptate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.