Atitudinea liberalilor în cazul lui Liviu Dragnea, PNL-işti, de fapt PDL-işti, ca nişte ulii care se reped să apuce cea mai mare bucată de carne, a stârnit reacţii- fireşti- şi în rândul organizaţiilor judeţene ale PSD.

Conducerea formaţiunii de la Giurgiu, prin intermediul liderului, senatorul Niculae Bădălău, a comunicat că este solidară cu vicepremierul, cu atât mai mult cu cât de numele acestuia se leagă singura perioadă din istoria judeţului în care chiar am fost luaţi în seamă.

„Este regretabilă atitudinea foștilor colegi de coaliție, din care a rămas doar numele partidului. Noi, organizația județeană, suntem alături de Liviu Dragnea, îl susținem, mai cu seamă că de numele și de mandatul său se leagă evoluția spre bine – din ultimul an – a județului nostru, când au intrat, pe investiții directe prin OG 28, în comunele din Giurgiu, peste jumătate de miliard de lei vechi pentru apă, canal și modernizări de drumuri comunale și locale”, a spus senatorul Niculae Bădălău, declaraţia fiind preluată de colegii de la giurgiu-acum.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.