Preşedintele PSD a reacţionat dur la solicitarea făcută de reprezentanţi ai PNL, prin intermediul unui comunicat de presă. Ei cereau, astfel, demisia din Guvern, urgent, a lui Liviu Dragnea, după decizia instanţei de condamnare a sa la un an de închisoare cu suspendare. Dragnea este acuzat că ar fi “influenţat” oamenii să vină la vot.

Victor Ponta este tranşant într-un mesaj pe pagina sa de Facebook şi le reamiteşte liberalilor că în campania respectivă, aceea privind Referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, împreună au cerut oamenilor să iasă la vot.

“Acum se confirmă că la conducerea PNL au rămas doar lași și impostori! Nu cumva în 2012, PNL (alături de Dragnea și tot ‪#‎USL) a inițiat, votat și promovat suspendarea lui Băsescu și Referendumul pentru demitere? Nu cumva liderii PNL au făcut campanie cot la cot cu noi îndemnând oamenii să vina la vot? Nu cumva ați ajuns toți în Parlament pe spinarea celor 7,4 milioane de români? E clar că nu mai există liberali în conducerea PNL – doar pedeliști vopsiți! Să vă fie rușine!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.