Dacă-l auzeaţi, joi, 14 mai,  în conferinţă de presă, pe co-preşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, cum îl mai lăuda pe Vasile Mustăţea, cum îl mai scotea Făt-Frumos din Lacrimă de la Consiliul Judeţean, imploraţi după lămâi. Noi n-am avut decât posibilitatea să ne crucim.

Deoarece nu uităm că, pe sistem, se beşteliseră  bine de tot cu ceva vreme în urmă. În plus, ne-am gândit dacă nu cumva şi conflictul dintre cei doi(explodat în presă, ce-i drept) o fi stat la baza renunţării lui Mustăţea la funcţia de boss, jumătate de boss- adică, al PNL Giurgiu.

Cât de “răutăcios” poate fi Gheorghe Ştefan când se pune pe criticat, s-a văzut. Social-democratul Răzvan Cuc, de exemplu, a zis despre fostul PDL-ist că e atât de arogant, încât sigur nici pe sine nu se suportă….

Eeee, dar nici nu se compară cu “mierea şi laptele” de pe limba sa, atunci când laudă. Să vedeţi, zise el, că Mustăţea are experienţă, că e înţelept, că pregătire, că vârstă, că… Consiliu(intenţionat!). Că ce tineri? Ce îndrăzneală, ce critică? Mustăţea, din gura lui Ştefan, a ieşit ca fiind regele preşedinţilor Consiliului Judeţean Giurgiu, dinainte de Hristos chiar. Câte beri aveţi de dat, domnule Mustăţea, pe bune! Vă cam face pagubă colegu’.

O jumătate de oră, cred, am asistat la ode, la ode, fraţilor, ca mai apoi, Gheorghe Ştefan să răspundă scurt la o întrebare ca asta: Dar cine e cel mai potrivit, în opinia dumneavoastră, la conducerea Consiliului Judeţean? EU!

Cum s-ar zice, aţi zis şi dumneavoastră, aşa, că… „disciplină” de partid.

Auch.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.