Valentin Adrian Iliescu este un personaj politic mereu „aparte”, care a uluit, de-a lungul vremii, presa şi, deci, opinia publică.  Aceasta prin declaraţiile sale, lansate parcă dintr-o altă poveste complet nepotrivită nevoilor oamenilor unui judeţ sărac, aflat la început de drum pe calea dezvoltării.

Având în vedere că unii consideră SF- uri numai asfaltarea unor trasee pentru ciclişti în Parcul Natural Comana, ce ar zice oamenii despre ideile năstruşnice ale lui Valentin Iliescu de a face metrou la Giurgiu, de exemplu? Pardon, la Bolintin, iertare! Au râs toţi, pragmatici şi romantici deopotrivă. Mulţi au zis că face mişto de noi…

VAI!

Un fost actor cu discurs luuung şi cam prea încurcat, VAI a ales să activeze de acum, cu precădere, în Capitală, pentru că, oricum, el era membru al PSD Bucureşti. Aşadar, acolo trebuia să îşi fi desfăşurat activitatea în cea mai mare parte a timpului.

Din păcate, a dovedit că, la Giurgiu, nu a avut suficient timp, între spectacole supercalifragilistice, să obţină rezultate pentru organizaţie, în colegiul pe care l-a coordonat( la prezidenţiale a fost pe ultimul loc, la ambele tururi).

Cu toate acestea, reprezentanţii conducerii PSD Giurgiu au doar cuvinte respectuoase şi de bun simţ faţă de Valentin Iliescu, cel care, de faţă cu presa, mai degrabă şi-a făcut imagine lui însuşi, decât echipei. Ca întotdeauna. Jurnaliştii cu state vechi cunosc.

 

C.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.