Purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, faptul că va ieşi din acest “conflict” la nivel de declaraţii   între el şi preşedintele CJ Giurgiu, Vasile Mustăţea, pentru că armele sunt diferite.

Înainte, însă, a dorit să răspundă acuzaţiilor şi afirmaţiilor făcute de Mustăţea la adresa sa. În primul rând, Răzvan Cuc a declarat că, în opinia lui, conferinţa de presă în care şeful de la judeţ l-a criticat şi a încercat să-l reducă la tăcere a fost, mai degrabă, “o criză de nervi”.

“A lansat o serie de atacuri la adresa mea şi a preşedintelui PSD, senatorul Niculae Bădălău. A spus că am început o campanie deşănţată cu privire la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Eu am venit doar cu propuneri de redresare a unităţii medicale care, pacienţii ştiu cel mai bine, are probleme mari. Eu speram ca dumnealui să tragă învăţăminte şi să ia declaraţiile mele drept sfaturi. Am vrut doar să trag un semnal de alarmă cu privire la managementul Spitalului Judeţean, dar constat, o dată în plus, atitudinea puerilă a lui Vasile Mustăţea care se comportă ca un copil răsfăţat”, a spus Cuc.

Mustăţea de ce a apelat la PSD?

Social-democratul a făcut referire şi la acuzaţiile lansate de Vasile Mustăţea cu privire la faptul că ar fi vorba de “trafic de influenţă” în toate succesele liderilor PSD Giurgiu cu privire la alocarea de fonduri record pentru judeţul nostru.

“Spune că el a reuşit să obţină bani pentru Spital, în mod „instituţional”. Dar de ce a apelat la un parlamentar PSD(Florian Nicolae, n.r.), de ce a marjat pe sprijinul social-democraţilor de a aduce la cunoştinţă ministrului Sănătăţii despre nevoile unităţii medicale? Să nu fiu înţeles greşit, nu e vorba despre cine să-şi aroge meritele în acest caz.  Dar nu pentru asta am fost aleşi, să facem tot ce se poate, inclusiv să purtăm discuţii cu miniştri. Nu pentru asta ne-au ales oamenii, să-I ajutăm? Şi apoi, de unde ştie dumnealui dacă senatorul Bădălău n-a făcut ceva cu documentaţia pe care a primit-o de la Vasile Mustăţea?”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu.

Răzvan Cuc- „pricina” unei aşteptate conferinţe de presă

Acuzat de Mustăţea şi pentru că nu ar cunoaşte numărul exact de paturi din Spitalul Judeţean, Răzvan Cuc a promis că se va specializa în acest domeniu, dar a spus că acest lucru s-ar putea să nu-i convină deloc preşedintelui CJ Giurgiu.

“M-a mai acuzat că de ce mi-am permis să anunţ că acel articol dintr-un acti normativ, ce împiedica desfăşurarea concursului privind managerul Spitalului Judeţean, a fost scos din lege. Dacă nu făceam asta, probabil că Vasile Mustăţea ar mai fi tergiversat demararea procedurii încă vreo 2-3 luni. Altfel, pot să spun că mă mândresc cu faptul că- înţeleg că nu a mai ţinut de mult o conferinţă de presă- am reuşit să-l scot la rampă. Din păcate, nu a vorbit despre realizări, ci a venit în faţa dumneavoastră ca să-şi verse frustrările”, a subliniat Cuc.

Referitor la acuzaţiile lui Mustăţea că Răzvan Cuc ar încerca să-I ia locul lui Bădălău, social-democratul a spus că ar fi încurcat personajele.

“Să nu ne comparăm în ceea ce priveşte caracterul! Nu eu am fost susţinut într-o funcţie, ca mai apoi să elimin liderul care m-a promovat . El este creaţia lui Lucian Iliescu pe care l-a îndepărtat imediat ce s-a văzut sus. Şi ce echipă lasă în urmă dumnealui? Eu ştiu aşa, că cel mai deştept cedează, mai ales că dânsul duce această dezbatere într-un segment de mahala. Asta nu înseamnă, însă, că nu voi continua să trag semnale de alarmă, dacă ceva nu va în ordine”, a mai spus Răzvan Cuc.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.