Vicepreşedintele social-democrat Cristian Marciu a anunţat, recent, în conferinţă de presă, că au început, deja, pregătirile pentru Conferinţa Judeţeană a formaţiunii politice.

“Urmează o perioadă de evaluare a componenţei fiecărei organizaţii din judeţ în vederea desfăşurării Adunărilor Generale în toate localităţile, inclusiv în municipiu. Aceasta, pentru alegerea conducerilor lor, preşedinte, vicepreşedinte, membri, secretari, trezorieri din fiecare consiliu comunal, municipal şi orăşenesc. Apoi, undeva spre sfârşitul verii, vom avea Conferinţa Judeţeană, iar mai apoi Consiliul Naţional. Aşadar, în vară, în toate organizaţiile din teritoriu vor fi aceste alegeri, în aşa fel încât să avem o structură bine definită şi determinată cu care să organizăm, aşa cum spuneam, Conferinţa Judeţeană”, a anunţat Marciu.

În acelaşi timp, social-democraţii, dincolo de partea politică, ei continuă să se preocupe de proiectele din administraţie.

“Vom căuta să depunem aceleaşi eforturi pentru ca proiectele depuse la Ministerul Dezvoltării, pe Ordonanţa 28, să îşi găsească, în continuare, finanţare. Există discuţii, la nivelul Ministerului, ca lucrările noi, depuse în 2014-2015, aflate, de fapt, la stadiul zero din punct de vedere al execuţiei fizice, să fie un pic decalate din punct de vedere al finanţării, respectiv pentru semestrul II. Aceasta pentru a finanţa cu precădere lucrările avansate”, a mai declarat Cristian Marciu.

De asemenea, o altă preocupare se referă la accesarea de fonduri pe Program Operaţional Regional pentru lucrări de investiţii la şcoli.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.