În timp ce alte autorităţi judeţene din ţară fierb, în această perioadă- în care încep să se deschidă liniile de finanţare privind programele europene, inclusiv cele de cooperare transfrontalieră, la noi, la Giurgiu, orgoliile politice ale conducerii Consiliului Judeţean sunt scoase în prim-plan. Nu că ne-ar mira, dar continuă să ne întristeze.

Ne-ar fi încântat să aflăm, de exemplu, că subiectul numărul 1 al unei conferinţe de presă(desfăşurate luni, 11 mai) este acela privind proiectele europene româno-bulgare sau doar române depuse de CJ Giurgiu- ca să ne repare drumurile, să dezvoltăm turismul, să investim în diverse sectoare pentru dezvoltarea energiilor vii etc.(că d-aia aţi fost ales!). Eroare! Principala preocupare a lui Vasile Mustăţea e să critice declaraţiile celor de la PSD despre el.

D-asta ne-a chemat la conferinţa de presă, ca să ne spună de ce domnia sa crede că are dreptate şi PSD n-ar avea. Pentru că asta crede dl. Mustăţea că ne interesează. Păi, nu!

Chemaţi-ne să ne vorbiţi ÎN PRIMUL RÂND despre proiecte, ca să avem ce să le spunem oamenilor despre „Domnia” dumneavoastră, desfăşurată timp de 4 ani.

Ce vreţi să le transmitem giurgiuvenilor, că dumneavoastră, la toate conferinţele de presă, aţi adus doar contra-argumente la alte declaraţii politice? Faptele unde sunt?

Aproape ca o obsesie devenită pentru Vasile Mustăţea, Răzvan Cuc- purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu- şi Niculae Bădălău- preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, au pus, iată, monopol pe gândurile şi planurile şefului de la judeţ. Vasile Mustăţea ne-a spus că unul nu ar avea, în opinia sa, dreptul să solicite ceva altora în acest judeţ, iar că celălălat s-ar lăuda cu eforturile altora. Desigur, total deplasată a fost şi ameninţarea la adresa lui Răzvan Cuc, treaba aceea  cu „o să-i fac o interpelare”, referitor la kilometrul asfaltat în Zona Liberă. „Terenul e în proprietatea Consiliului Judeţean şi l-a betonat aşa…”, a zis Mustăţea.

Deci, l-aţi lăsat să vă repare drumul, aşa-zis al dumneavoastră, şi acum vreţi să-l trageţi de mustăţi… că de ce a făcut treabă? Foarte, foarte liberal, bravo!

Politic, asta e tot, nu mai daţi cu piatra! Dumneavoastră, domnule Vasile Mustăţea, sincer, cu ce vă lăudaţi? Vă rog să ne transmiteţi o listă clară şi o publicăm, parol. Dar să fie ideile personale, pentru că pe cele vechi sau ale altora le cunoaştem prea bine, credeţi-mă pe cuvânt!

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.