Treaba cu băgatul băţului prin gard place tare mult românului. Iar liberalii, deşi ar trebui să-şi vadă de cele maximum 15 procente fireşti în care ar trebui să încapă aceia cărora li se adresează, (şi) pe plan local „se dau” la unii şi la alţii, poate- poate se dezbină.

Numele deputatului PSD Florian Nicolae, de exemplu, a fost, în ultima perioadă, cam prea des pe buzele însetate de putere ale PNL-iştilor giurgiuveni aflaţi în diverse funcţii la partid sau în administraţie. Numai că, nu poţi vorbi public în numele unui om, ca şi cum i-ai decide tu viitorul politic. În absenţa lui şi ca şi cum ai vrea să se supere şeful lui pe el, aşa… doar pentru că îţi permiţi tu să faci pară că s-a lăsat curtat deja.

Iată ce declara pe acest subiect, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc, într-o recentă conferinţă de presă:

 „Am văzut ieri(joi, 7 mai, n.r.) declaraţiile lui Gheorghe Ştefan(copreşedinte PNL Giurgiu, n.r.). Ca să fac o glumă, este ştiut că, tot timpul, femeile frumoase şi bărbaţii cu bani vor fi curtaţi de toată lumea. Mie mi se pare că la PNL este o degringoladă maximă dacă ei n-au un candidat să şi-l promoveze şi, cum să vă spun, râvnesc la candidaţii sau la oamenii din alt partid. Eu cu domnul Florian Nicolae, pe lângă relaţia pe care o avem în partid, pot să spun că suntem şi prieteni. Eu îl ştiu un om integru, un sportiv, în primul rând, şi ştiu că-i place jocul în echipă. Eu îl ştiu om serios, nu cred că va avea vreun derapaj în acest mandat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.