Sute de amenzi şi zeci de dosare penale pentru şoferii care au tranzitat, în perioada 30 aprilie-3 mai, şoselele din judeţul Giurgiu.

Reprezentanţii Poliţiei Giurgiu anunţă că oamenii legii au acţionat pe perioada minivacanţei de 1 Mai, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică pe raza localităţilor urbane şi rurale din judeţul Giurgiu.

“Astfel, poliţiştii au acţionat în localităţile judeţului, pe drumurile publice, în gări, autogări, portul Giurgiu şi zona adiacentă acestora, în zonele aglomerate în care s-au desfăşurat manifestări cultural artistice sau de agrement. Un accent deosebit s-a pus pe fluidizarea traficului pe Drumurile Naţionale 5 şi 6, pe tronsoanele de drum unde s-au creat ambuteiaje”, se arată într-un comunicat al IJP Giurgiu.

În document este precizat că, pe timpul minivacanţei, poliţiştii au aplicat 642 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 253 000 lei şi au întocmit 45 de dosare penale. De asemenea, au fost constatate 17 infracţiuni rutiere (8 pentru consumul de băuturi alcoolice, 5 pentru conducere fără permis, 4 pentru punerea în circulaţie de autovehicule neînmatriculate), au reţinut în vederea suspendării 48 permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.