Preşedinte al PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a făcut această declaraţie în cea mai recentă conferinţă de presă, anunţând, totodată, faptul că discuţiile între social-democraţi şi cei de la UNPR, pe tema alegerilor locale, continuă.

„Negociem în continuare pe tema candidaturilor şi cred că, la locale, vom merge pe liste comune. Garantez că UNPR nu negociază cu PNL, am întâlniri cu Gabriel Oprea, Şerban Mihăilescu, Nicolicea şi ştiu faptul că singurele discuţii sunt cu noi. Eu pot să vă dau garanţia, în proporţie de 90% că ai noştri parteneri, UNPR, PC şi chiar PLR nu vor pleca de la Guvernare cel puţin până la localele din 2016. Majoritatea va rămâne la fel de solidă„, a declarat Bădălău.

El a precizat, însă, că PLR nu a ales listepe comune la alegerile locale, dar a spus, totodată, că se bazează pe seriozitatea lor. „Acum, în noul PNL sunt PDL-iştii. Adevăraţii liberali sunt la PLR”, a mai spus Niculae Bădălău, precizând că, s-a demonstrat deja, că cele mai „dezastruoase” guvernări au fost cele de dreapta.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.