Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Vlaşca” al judeţului Giurgiu aduce la cunoştinţa celor interesaţi să îmbrace haina militară că se pot înscrie la școlile de specialitate pentru a putea susţine examenul de admitere.

În anul 2015, în instituţiile de formare iniţială a personalului militar, pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi unităţile subordonate, se scot la concurs următoarele locuri:

 1. STUDII SUPERIOARE:
 • Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Pompieri, specializarea Instalaţii pentru construcţii – pompieri (durata studiilor 4 ani) – 35 locuri (din care 1 loc pentru romi);
 • Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Poliţie, specializarea Drept (durata studiilor 4 ani) – 2 locuri;
 • Academia Tehnică Militară Bucureşti (durata studiilor 4 ani) – cu specializările:
 1. Echipamente şi sisteme electronice militare1 loc;
 2. Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională2 locuri;
 3. Inginerie genistică1 loc;
 4. Ingineria autovehiculelor1 loc;
 5. Inginerie civilă 1 loc.

–  Academia Forţelor Terestre ,,Nicolae Bălcescu” Sibiu, specializarea Finanţe – Contabilitate (durata studiilor 3 ani) – 4 locuri.

 1. STUDII POSTLICEALE:
 • Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldeşti (durata studiilor 2 ani), cu specializările:
 1. a) subofiţer de pompieri şi protecţie civilă: 100 locuri (din care 1 loc pentru romi);
 2. b) maistru militar auto: 8 locuri.

–   Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre ,,Basarab I” Piteşti – specializare Tehnică de comunicaţii (durata studiilor 2 ani) – 1 loc.

Pentru locurile scoase la concurs la Facultatea de Pompieri şi Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă se recrutează numai bărbaţi.

Condiţiile de recrutare şi selecţie, modelul documentelor care se întocmesc, conţinutul dosarului de recrutare precum şi alte date privind organizarea şi desfăşurarea procesului de recrutare şi selecţie vor fi publicate pe pagina de internet a inspectoratului www.isugiurgiu.ro, secţiunea Carieră.

Informaţii privind datele de prezentare, graficul de desfăşurare a admiterii, valoarea taxei de înscriere, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia pot fi accesate pe pagina de internet a fiecărei instituţii de învăţământ, la adresele: www.academiadepolitie.ro, www.scoaladepompieri.ro, www.mta.ro, www.ncoacademy.ro sau www.armyacademy.ro.

Înscrierile candidaţilor la concursul de admitere din anul 2015 se vor face la Biroul Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Vlaşca” al judeţului Giurgiu din str. Dorobanţi, nr.19, municipiul Giurgiu. Informaţii cu privire la înscriere se pot obţine şi telefonic la numărul 0372520724, interior 27240, 27242.

Comunicat ISU Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.