Că se contrează de ceva vreme încoace( de fapt că ţipă unul la altul de-a dreptul, în timpul şedinţelor) a tot scris presa. Este vorba despre consilierii (deocamdată PMP) Ionel Dinu şi (deocamdată PPDD) Florian Velicu.

Nici nu ştim dacă discuţiile dintre cei doi fac deliciul sau dezgustul cetăţenilor, dar, la întrunirea ordinară de azi, aproape că era să nu se mai repete cearta. Asta până când Velicu a anunţat că se abţine de la vot în cazul unuia dintre proiectele de hotărâre. Atât aştepta Dinu, c-a şi sărit:

-Da’ de ce nu votezi? l-a întrebat.

Velicu, mai degrabă şoptit, ca să nu-l mai provoace, probabil, a replicat că-i treaba lui.

Dar Dinu, încins, continuă: -Eu vă iubesc şi vă respect. Şi ştiţi de ce? Că aţi evoluat…

Velicu sare ca ars: -Noi nu tre’ să ne iubim aici…

Dinu, observând, sigur, surâsurile tuturor, îi dă bice: -Nu, nu vă iubesc pe bază de sentimente… Eu sunt cu femeile, nu cu bărbaţii…

Velicu nu-l mai aţâţă, dar Ionel Dinu conchide, mândru, în râsetele celor care erau atenţi(desigur): -Să ştii că şi dacă eram pe invers, nu te alegeam pe tine!

Adică, fix ca un bărbat adevărat, după câteva fraze în care se adresează cu dumneavoastră, la nervi o trece la pertu şi-i mai şi trosneşte una ca să-l ţină minte.

Vai, domnule Dinu, aşa ceva? „Jignire”mai mare decât asta n-aveaţi cum să scorniţi. Iar dialoguri ca acestea vor intra în istorie şi iată ce de lucruri „minunate” pot afla tinerii giurgiuveni de la aleşii lor.

Şi să nu ziceţi că de ce am relatat eu, pentru că o să vă vadă oricum tot oraşul, la cele două tv-uri care au înregistrat şedinţa integral. Doamne, doamne, dacă oamenii n-ar fi „straight”, ce pasiuni nebune ar putea izbucni (pe) la masa din Consiliul Municipal.

Cătălina Sfetcu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.