Un mesaj postat, în urmă cu câteva momente, pe pagina de facebook a directorului(fost) Teatrului „Tudor Vianu” Giurgiu, dramaturgul şi gazetarul Mircea M. Ionescu, este menit să cutremure din nou lumea culturală a urbei şi a întregului nostru judeţ.

După ce a dat Muzeul Judeţean pe mâna unui… metalurgist, şeful de la Consiliul Judeţean, Vasile Mustăţea, „loveşte” din nou. Şi, se pare, tot prin „vânzarea” unei funcţii de conducere la o instituţie ce dumnealui nu-i spune mai nimic, (pentru că, de când e mare preşedinte, n-a trecut vreodată pe acolo), se pare că a mai cumpărat un vot…

Mircea M. Ionescu anunţă pe pagina sa de facebook faptul că i-a fost respins dosarul pentru un nou mandat de director general al Teatrului din Giurgiu. El susţine că au fost schimbate, peste noapte, „datele concursului”. Exact aşa cum s-a întâmplat şi la Muzeul „Teohari Antonescu”.

Mircea M. Ionescu, pe reţelele de socializare: ” ADIO, GIURGIU!… RUȘINE! Caragiale contestat ca Director al Naționalului! …Am ajuns să trăiesc și o asemenea zi! Una de rușine totală! De lehamite absolută! Am venit Acasă, lăsând soarele Floridei, să fac teatru de performanță la Giurgiu! Ceea ce în mare, susțin destui, am reușit!(…). Niște neica-nimeni fac legi stupide, pe bază de interese personale sau de mini-grup!. Iar alții, tot neica-nimeni, le interpreteză așa cum voi ei, dacă se poate cu ceva beneficii politice de cinci semințe și trei parale. Și, uite, așa, aflu, în seara zilei de 21 aprilie 2015, că mi-a fost respins dosarul pentru Concursul de Proiecte de management pentru un nou mandat la Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu!?!”.

Întreaga relatare a dramaturgului am găsit-o şi pe site-ul său http://mirceamionescu.com/.

Domnule Mustăţea, unde vă veţi opri cu măcelărirea culturii, artelor, sănătăţii judeţului ăstuia? Unde? Sau aşa vreţi dumneavoastră să arătaţi că sunteţi mai şmecher decât cel căruia i-aţi „furat”, pentru mult prea puţin timp, partidul, nea Lucică? Păi, nu reuşiţi, iată, decât să atrageţi huiduielile cetăţenilor. Şi asta nu e de bine deloc. Vedeţi 16 noiembrie 2014…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.