Vinerea Mare a însemnat şi un trafic intensificat la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu. Foarte mulţi români au plecat în Bulgaria pentru a petrece acolo Sărbătorile Pascale.

Vorbim despre giurgiuveni, bucureşteni, ilfoveni, dar am văzut şi maşini din Dâmboviţa sau Olt. Familii sau tineri care au ales ţara vecină pentru a sărbători Paştele, deoarece, au spus ei, serviciile sunt mai bune, la fel şi preţurile, comparativ cu ceea ce le oferă România.

Nu s-au înregistrat situaţii deosebite la Vamă, până la acest moment, pentru că, imediat ce s-a mai aglomerat, un alt punct de control a fost deschis. De altfel, aceasta este principala măsură luată de cei de la Poliţia de Frontieră şi, în cazul în care s-ar putea produce aglomeraţii, să fie deschise alte puncte. Numărul angajaţilor Poliţiei de Frontieră va fi suplimentat, mai spun reprezentanţii ITPF Giurgiu, la fel şi cel al angajaţilor Direcţiei de Accize şi Taxe, în această perioadă.

Şi, este bine de ştiut că, deşi este sărbătoare, poliţiştii giurgiuveni vor fi la fel de agili în controalele lor, fiind singuri că nu va trece de ei vreo ilegalitate, fie că vorbim despre migranţi ascunşi, produse contrafăcute introduse sau scoase din ţară etc.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.