Cel puţin până va fi numit un al inspector şef, este desemnat să îndeplinească aceste atribuţii ale inspectorului şef,… 

colonelul Traian Mîrza care este împuternicit prim-adjunct al inspectului şef al IJJ, ne-au spus reprezentanţii instituţiei.

Tiberiu Demeter şi-a anunţat trecerea în rezervă, printr-o scrisoare deschisă, postată pe pagina de facebook a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Giurgiu, scrisoare pe care o redăm integral:

„Dragi giurgiuveni,

Mă adresez dumneavoastră într-un moment deosebit de important în cariera mea: trecerea în rezervă. Cei aproape 4 ani în care m-am aflat la comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu m-au făcut să mă simt giurgiuvean și mândru că am reușit, împreună cu ceilalți colegi, să asigur un climat de ordine și siguranță în județul nostru. Munca într-o structură militară profesionistă este muncă de echipă. Am construit un colectiv, am construit relaţii de serviciu bazate pe respect, initiativă, responsabilitate şi am format alţi profesionişti care acum se află în slujba dumneavoastră.

Am ajuns la finalul carierei militare și vreau să mulțumesc tuturor pentru buna colaborare și cooperare din această perioadă, în mod deosebit Instituției Prefectului, Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu, Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, Direcției Poliției Locale, Primăriei municipiului, Consiliului Județean, mass-mediei locale și tuturor instituțiilor reprezentative ale județului.
Este rândul meu să spun “la revedere” și să merg mai departe spre noi provocări.

Trecerea în rezervă îmi oferă plăcutul prilej de aducere aminte de momentele deosebite petrecute în Jandarmeria Română, de împlinirile din viața “omului de arme” și de rezultatele obținute. Acestă perioadă a fost definitorie în cariera mea și în viața de zi cu zi, însemnând implicarea efectivă în muncă și satisfacția lucrului bine făcut.

Momentul despărțirii de Instituția Jandarmeriei cu greu poate fi cuprins în doar câteva rânduri și emoțiile firești mă fac să cred că prietenia și camaraderia vor rămâne în continuare motive pentru întâlniri și revederi.
Colegilor mei le doresc să rămână fideli acestei meserii și am credința că activitatea în această instituție o să își urmeze cursul firesc, aflându-se permanent în slujba cetățenilor de peste 165 de ani.
Și pentru că ne aflăm în preajma Sfintei Sărbători de Paşte, vă urez tuturor să aveți parte de sănătate, împliniri profesionale și personale, iar buna credință și omenia să vă călăuzească pe drumul vieții.

Paşte fericit și Dumnezeu să vă ocrotească!

Cu stimă, colonel Demeter Tiberiu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.