Au păşit pentru prima dată în viaţa lor într-o instituţie militară, au urmărit cu sufletul la gură exerciţii demonstrative de prindere a infractorilor, de  restabilire a ordinii publice, precum şi demonstraţii ale câinilor de serviciu.

Copiii şi tinerii giurgiuveni au mers, marţi, 7 aprilie, în vizită la Jandarmeria Giurgiu, în cadrul programului „Şcolii Altfel”, ne anunţă reprezentanţii instituţiei menţionate.jandarmi jandarmi (2)

„La activitate au participat şi elevi din cadrul Liceului Tehnologic Giurgiu, care s-au arătat interesaţi de cariera militară. Aceştia au fost informaţi cu privire la instituţiile în care se pregătesc viitoarele cadre ale Jandarmeriei Române: Academia de poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Arma Jandarmi, Şcoala de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, Şcoala de Subofiţeri „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani”, se arată într-un comunicat de presă al IJJ Giurgiu.

Tot în cadrul programului “Școala Altfel”, astăzi, de la ora 13.00, jandarmii vor fi prezenţi la şcoala generală nr. 8, unde va avea loc o activitate de prevenire a faptelor antisociale în mediul şcolar.

Foto: Jandarmeria Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.