Pornind de la cazul vicepreşedintelui Cristian Marciu, pe care Vasile Mustăţea(PNL) se pare că l-a cam dorit, în permanenţă, afară din Consiliul Judeţean, deşi s-a făcut că plânge de dragul lui la ultima şedinţă, preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat că liberalul nu ar face nimic din ce ar trebui să facă un şef de judeţ.

“Nimic constructiv. Îl preocupă doar cine îi asigură majoritatea, ca să facă ce doreşte. Cine nu, să iasă din cărţi şi din Consiliu, eventual. În afară de execuţii politice, cu ce se va lăuda la finalul mandatului său? Trebuie să prezinte şi el nişte realizări… Este extrem de greu de lucrat cu Mustăţea. El vine doar şi spune că îl dă afară pe unul sau altul, când sunt atâtea lucruri de rezolvat în acest judeţ. În timp ce problemele sunt mari, la Spital, la Protecţia Copilului, pe Vasile îl interesază ţintele politice. Lui să-i dai o ţintă politică şi îşi face de lucru”, a spus Niculae Bădălău, la o recentă întâlnire cu presa locală.

 

1 COMENTARIU

  1. Asta e problema generala la nivelul autoritatilor locale!ex.consiliile locale si primar.sau ne facem ca nu stim!daca intradevar ne-ar fi pasat de nevoile comunitatii, nu am fi unde suntem!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.