Un gest frumos, însoţit de toate gândurile bune, ca în fiecare an. Cei din conducerea Asociaţiei Clubul Pensionarilor Giurgiu au făcut circa 200 de membri mai veseli, în preajma Sărbătorilor Pascale, oferindu-le câteva dintre alimentele de bază cu ajutorul cărora să prepare tradiţionalele bunătăţi.

Au pus mână de la mână, au primit sprijin şi de la câteva instituţii giurgiuvene, dar şi de la oameni cu suflet mare din Giurgiu şi au reuşit să cumpere alimente pentru membrii Clubului, mai cu seamă pentru cei care aveau nevoie de o mână de ajutor, de Paşte.

„Am făcut pachete atât pentru cei din municipiu, dar şi pentru pensionari din mai multe comune ale judeţului. Este un gest pe care îl facem, an de an, de când ne-am înfiinţat, ca şi asociaţie, şi de Crăciun, Revelion, de Paşte, de Ziua Internaţională a Pensionarilor. Vrem, în acest fel, să le mulţumim şi să îi mulţumim pe ai noştri pensionari, să ştie că nu sunt uitaţi şi să se bucure şi ei de zilele de sărbătoare”, ne-a declarat preşedintele Clubului Pensionarilor Giurgiu, Florea Cornea.

Pachetele conţin, aşadar, de la ulei, zahăr, orez, cozonac şi chiar fructe.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.