Că adversarilor politici le-ar plăcea rău de tot să plece, e lesne de înţeles. Întrucât a reuşit, în câţiva ani, să construiască cea mai puternică organizaţie politică din judeţ, dar a avut rezultate spectaculoase la alegeri şi în rândul celorlalte filiale PSD din ţară. Preşedintele social-democrat giurgiuvean, senatorul Niculae Bădălău, a fost, de altfel, numit recent secretar general adjunct al PSD la nivel naţional.

Evident, pentru că şi-a demonstrat calităţile de organizator şi pentru că a reuşit să-şi mobilizeze oamenii, în aşa fel încât PSD Giurgiu să ajungă numărul 1.

De atunci, voci ale unor politicieni, care ştiu doar să plimbe şopârla prin presă, au lansat zvonuri că ştiu ei sigur că Bădălău pleacă din Giurgiu. Prima-prima oară, l-au făcut consul. Au zis că pleacă în nu ştiu ce ţară exotică. Apoi, crezând că bagă râca-ntre membrii PSD, au spus că, dacă tot e secretar general adjunct la Capitală, sigur lasă tot ce a construit şi nu se mai uită în urmă. Au şi vehiculat nume ale „înlocuitorilor” lui. Poate s-or părui…

Degeaba. Niculae Bădălău le dă iar peste nas şi-i invită pe cei care lansează zvonuri să se calmeze. Rămâne la Giurgiu, a declarat el pentru www.giurgiu-net.ro.

„ Este o onoare pentru mine să fiu secretar general adjunct al PSD. Desigur, asta înseamnă foarte multă muncă în plus faţă de ceea ce făceam ca preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, dar şi ca senator. Cu toate acestea, nu renunţ la niciuna dintre aceste funcţii, care mă onorează, cum spuneam, dar mă şi obligă. Am reuşit, în ultimii ani, să aduc lângă mine, la PSD Giurgiu, oameni valoroşi, oameni tineri, cu care am făcut o echipă de top. Iar în frunte cu seniori precum Cristian Marciu, de exemplu, au repus Giurgiu, prin sprijinirea autorităţilor locale, pe un drum al dezvoltării. De asemenea, inclusiv cu sprijinul meu şi al colegilor, bugetul judeţului Giurgiu, alocat de la stat, s-a dublat, faţă de 2014. Lucrurile acestea se văd, oamenii le văd. Le mulţumesc tuturor celor care au muncit alături de mine şi giurgiuvenilor care au înţeles că tot ce am făcut a fost pentru ei. Aşa că, nu, nu părăsesc echipa mea de la Giurgiu, rămân alături de colegi, indiferent cât am şi o să am de lucru la Bucureşti!”, ne-a spus Niculae Bădălău.

Redacţia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.