A spus că, în opinia sa, Vasile Mustăţea ar fi mai degrabă preocupat să dea afară pe unul sau pe altul, vezi cel mai nou- cazul lui Cristian Marciu, decât să se apuce să facă treabă, să depună proiecte europene, aşa cum se întâmplă în alte judeţe(până şi primarii de comune din Giurgiu i-au luat-o înainte). Toate acestea l-au determinat pe…

… preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău să îl critice dur pe Vasile Mustăţea, şeful Consiliului Judeţean Giurgiu.

S-a întâmplat joi, 2 aprilie, în conferinţa de presă a PSD, când a fost întrebat ce se va întâmpla, până la urmă, cu Marciu, având în vedere că un proiect pe ordinea de zi a şedinţei de mâine vizează(din nou) înlocuirea acestuia în funcţia de vicepreşedinte.

„E trist pentru Giurgiu dacă nu vom reuşi să facem o selecţie a oamenilor capabili. Cristian Marciu este unul dintre cei mai buni oameni din administraţie, un om muncitor şi calm, fără să provoace sau să participe la scandaluri. Ştiţi foarte bine ce a reuşit dumnealui, inclusiv în ultimele luni, alături de primarii din judeţ. Din păcate, există un Vasile Mustăţea care nu vrea să fie cineva mai deştept decât el sau să facă ceva”, a declarat Bădălău.bada 2

Senatorul a spus că, în opinia sa, dar nu numai, în afară de scandaluri, altceva nu se mai întâmplă în judeţul ăsta. Iar conducerea Consiliului Judeţean parcă nici nu vede toate programele cu fonduri europene pe care poate depune proiecte.

„Marciu este singurul de acolo care s-a zbătut să aşeze Giurgiu pe un drum al dezvoltării, în timp ce Mustăţea prinde muşte cu o mare dexteritate. În şedinţe avem numai: pe cine să dăm afară, pe cine mai punem director la o instituţie sau alta. E circărie, Mustăţea nu face nimic constructiv, sunt curios ce va prezenta la finalul mandatului său ca realizări. Nu face nimic din ce ar trebui să facă un preşedinte de Consiliu Judeţean şi este imposibil de lucrat cu el”, a mai spus Niculae Bădălău.

El a mai anunţat că formaţiunea politică pe care o conduce are pregătită o echipă cu un proiect nou pentru acest judeţ, cu oameni care chiar vor să facă treabă, cum au şi demonstrat, de altfel, pentru dezvoltarea mult aşteptată.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.