Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, în conferinţă de presă, a declarat că în faţa justiţiei trebuie să răspundă toţi cei asupra cărora planează suspiciuni, dar a criticat dur atitudinea colegilor senatori care şi-au arătat votul, ieri, în cazul lui Dan Şova.

„Să fii senator, să n-ai verticalitate, să stai cu bilele sus ca să le vadă vreun şef, mie mi se pare înjositor(…). Şi dacă în Parlamentul României se întâmpla aşa, oamenii de rând ce să creadă? Tot vot secret a fost şi acolo, înseamnă că dacă demnitarii încalcă legea, o pot face şi ei, nu? Pentru că nu ia nimeni atitudine”, a spus Bădălău.

Pe de altă parte, senatorul giurgiuvean a declarat că a aflat faptul că Dan Şova este cercetat pentru un lucru ce s-ar fi petrecut în urmă cu 8 ani.

„Şi, mai mult, de fapt, cazul reprezintă o luptă între casa lui de avocatură şi cea a preşedintelui PNL, Alina Gorghiu. Nu vreau să comentez, dar de ce doar el a intrat în vizorul anchetatorilor şi ea nu?”, a subliniat şeful PSD Giurgiu.

C.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.