UPDATE: Bărbatul care a murit, în această după-amiază, într-un cămin cu apă, avea 81 de ani. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, comisar Cristian Şuţă, ne-a spus că bătrânul făcea reparaţii la căminul respectiv ce se umpluse cu apă. Se pare că s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul în apă, nemaiputând ieşi de acolo.

Cel mai probabil, ne-a mai spus Şuţă, bătrânul a murit înecat. Trupul lui va fi transportat la morga Spitalului Judeţean, unde urmează să-i fie făcută autopsia. Cercetările continuă, aşadar, în acest caz.

 

Moarte suspectă la Putineiu. Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 14.00, cu privire la faptul că un bărbat este cazut într-un cămin de apă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, căpitan Mădălina Boţoroagă, la faţa locului s-au deplasat două autospeciale. Una de lucru cu apă şi spumă iar alta pentru descarcerare. Din păcate, însă, viaţa bărbatului nu a mai putut fi salvată.

Deocamdată, poliţiştii fac cercetări şi, în momentul în care vor avea mai multe informaţii despre acest caz, vom reveni.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.