O acţiune ca nicio alta, până acum, la Giurgiu, va avea loc sâmbătă, 21 martie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Poeziei, în Parcul Alei, şi va fi organizată ce Cenaclul Literar „Luceafărul”. Pe pagina de Facebook a coordonatorului acestui cenaclu, Dunia Pălăngeanu, am găsit mai multe detalii despre eveniment.

Astfel, pomişorii din Parcurile „Mihai Viteazul” şi „Alei” vor fi împodobiţi cu poeme ale unor creatori de vers din oraşul de la Dunare sau poeme ale unor poeţi consacrati, îndrăgiţi de iubitorii acestui gen literar.

„Giurgiuvenii care vor poposi în cele două parcuri vor putea găsi pe bănci cărti de poezie pe care le vor putea citi sau chiar lua acasă, fiindu-le oferite în dar. Vor fi celebrate prin aceste iniţiative actul de creaţie şi creatorul de poezie, totodată, evenimentul dorindu-se a deveni o tradiţie în oraşul de la Dunăre. O tradiţie care să ne apropie, să ne ofere clipe de răgaz spiritual sub semnul poeziei, să ne bucure sufletul cu magia cuvântului ales”, scrie Dunia Pălăngeanu pe pagina sa de Facebook.

Tot sâmbătă, veţi putea, împreună cu membrii Cenaclului „Luceafărul” să recitaţi şi să ascultaţi poeme.

„Şi tu poti face parte din acest demers generos.Vino cu o carte de poezie pe care o poti oferi celui de langa tine!”, se mai arată în comunicatul Duniei Pălăngeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.