Darius Vâlcov a fost, joi, 12 martie, la Giurgiu, la invitaţia preşedintelui PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

La întâlnirea cu presa locală, ce a avut loc la sediul PSD, ministrul Finanţelor a confirmat ceea ce social-democraţii au tot spus, respectiv faptul că la Giurgiu, de la bugetul de stat, au ajuns sume mai mult decât considerabile, comparativ cu alţi ani.

„Bugetul judeţului dumneavoastră s-a dublat, faţă de 2014 iar ritmul va fi păstrat. Dacă în 2014 puteau fi realizate, să spunem, 10 proiecte de introducere a sistemelor de apă-canal, anul acesta putem vorbi de 20 sau chiar 30 de asemenea proiecte”, a spus Darius Vâlcov.

El l-a criticat pe preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Vasile Mustăţea, ministrul spunând că îl deranjează persoanele care mint.

„M-a deranjat declaraţia făcută de preşedintele Consiliului Judeţean care, minţind, a afirmat că s-a făcut o repartizare ce a dezavantajat judeţul dumneavoastră. Nu se face aşa ceva! Sigur, nu ne aşteptăm la aprecieri publice, dar nici nu trebuie denaturate lucrurile!”, a mai spus Vâlcov.

Ministrul Finanţelor, după ce a răspus tuturor întrebărilor jurnaliştilor locali, a mers la Ateneul „Nicolae Bălănescu”, acolo unde s-a întâlnit cu primarii din judeţ, dar şi cu reprezentanţi ai unor instituţii cu atribuţii în domeniul financiar._DSC0193_DSC0198 _DSC0199 _DSC0200

 

Cătălina Sfetcu

1 COMENTARIU

  1. Ministrul a spus că îl deranjează persoanele care mint, nu cele care fura sau primesc spaga! Adica cele ca el sau Badalau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.