Final tragic pentru un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Giurgiu. Trupul său neînsufleţit a fost descoperit, ieri după-amiază, în blocul neterminat din apropiere de BancPost. El era cunoscut ca om al străzii şi se pare că, înainte cu o circa oră de la deces, ar fi plecat de la Unitatea de Primiri Urgenţe(UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă(SJU) Giurgiu.

Bărbatul era beneficiarul serviciilor de asistenţă socială oferite la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă de la Giurgiu Nord. Conducerea instituţiei ne-a confirmat acest lucru, însă a precizat că, deoarece avea probleme de sănătate, el ajungea deseori la Spital.

Ultima dată s-a întâmplat între 3 şi 10 martie. „Pe 10 martie, ne-a fost adus înapoi, iar pe 11 martie, la ora 14.40, colegele au chemat Ambulanţa pentru că acuza dureri abdominale. El a fost preluat de o maşină a Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, ne-a declarat directorul Centrului de Primirie în Regim de Urgenţă, Viorica Bănescu.

Am aflat, pe surse, că, odată ajuns la UPU, până să vină un medic să-l preia, bărbatul ar fi plecat din spital.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, comisar şef Cristian Şuţă, ne-a declarat că angajaţii Poliţiei Locale(la rândul lor alertaţi de nişte tineri) i-au înştiinţat pe cei de la judeţ cu privire la descoperirea cadavrului, în jurul orei 16.00.

Aşadar, este, într-adevăr, puţin probabil să fi fost internat şi externat atât de repede, având în vedere că, se ştie, durează chiar şi ore bune doar aşteptarea la UPU până la preluarea de vreun medic.

Vom reveni cu amănunte în acest caz.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.