Aşa cum anunţam într-un articol anterior, sâmbătă, la Bucureşti, va avea loc o activitate specială, o reuniune a doamnelor din Organizaţia Femeilor Social-Democrate din România.

Dincolo de un spectacol artistic oferit lor, va fi semnat şi un document ale cărui efecte- să spunem aşa-, le vizează pe toate femeile din România, deci, inclusiv pe cele din Giurgiu. Este vorba despre „Un pact al demnităţii femeii”.

„Vom fi aproape 2.000 de femei care vom participa la eveniment iar delegaţia de la Giurgiu numără 20 de reprezentante ale OFSD. Alături de Rovana Plumb şi Victor Ponta, va fi alături de noi şi preşedintele de la Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, secretar general adjunct al PSD”, a spus joi, 5 martie, în conferinţă de presă, vicepreşedinte la nivel naţional al OFSD, Aurelia Dobre.

La rândul său, la aceeaşi întâlnire cu jurnaliştii, preşedintele organizaţiei municipale a OFSD Giurgiu, Petronela Săndulescu, a anunţat că tot sâmbătă, dar la Giurgiu, va fi dată o petrecere pentru femeile social-democrate giurgiuvene.

„Sunt convinsă că se vor simţi bine doamnele invitate. Altfel, toate celelalte doamne şi domnişoare din municipiu trebuie să ştie că vom organiza activităţi pentru dumnealor, nu doar în martie, ci pe tot parcursul anului”, a precizat Petronela Săndulescu.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.