În timp ce seniorii din PSD ofereau, duminică, 1 Martie, un mărţişor şi o floare doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Giurgiu, reprezentanţii TSD au ales mediul rural pentru a aduce un zâmbet pe buzele femeilor de acolo.

Mai cu seamă, femeile din Izvoarele au primit flori şi mărţişoare, iar preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu, a declarat pe pagina sa de Facebook: „Acțiunea de astăzi se încadrează în lanțul de activități pe care noi, tinerii social-democrați, le derulăm pe parcursul acestei luni, prima lună de primăvară. Am ales mediul rural pentru că și femeile de aici, indiferent de vârstă, merită să fie cinstite astăzi. Pe de altă parte, luna aceasta nu ne vom opri aici, ci vom pregăti o serie de surprize pentru femeile din Giurgiu, pe tot parcursul acestei luni care le este dedicată”.flori tsd 1 flori tsd 2 flori tsd 3

„Le urez din tot sufletul tuturor doamnelor şi domnişoarelor o primăvară frumoasă cu multă sănătate şi bucurii. Doresc ca acest mărţişor să fie considerat un simbol al renaşterii naturii, odată cu venirea primăverii şi al speranţei la un trai mai bun şi, de ce nu, să aducă şi un strop de fericire, mai ales că martie este luna în care trebuie să zâmbim mereu. La Mulţi Ani”, a mai scris şeful TSD Giurgiu, pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.