În timp ce reprezentanţii celorlalte consilii judeţene din ţară au făcut potecă la ministerele cu atribuţii în ceea ce priveşte fondurile europene, doar cei de la Giurgiu nu mişcă deloc, a spus, joi, 26 februarie, în conferinţă de presă, senatorul Niculae Bădălău, preşedintele PSD Giurgiu.

„Începe perioada proiectelor pe Programul Operaţional Regional, iar la ministere e o forfotă maximă. Toate consiliile judeţene din ţară depun câte 3-4 proiecte europene. Singurul judeţ unde nu se întâmplă absolut nimic din acest punct de vedere este Giurgiu. Sigur, trebuie să munceşti un pic, să te zbaţi, să ai o echipă care să întocmească studii de fezabilitate, proiecte tehnice”, a spus Niculae Bădălău.

De altfel, el s-a redeclarat nemulţumit de activitatea per ansamblu a conducerii Consiliului Judeţean Giurgiu, în speţă acum de împărţirea banilor de la buget.

„Nu suntem mulţumiţi de suma alocată Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Mă rog, poate că ştie dumnealui ce are de făcut, noi aşa sperăm. Însă, am remarcat şi că a scos de la finanţare DJ 601, cred că ştie că merg eu pe acolo şi ce o fi zis…? Mai e un an şi un pic şi sper să scăpăm”, a mai declarat Niculae Bădălău.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.