O acţiune specială a avut loc marţi, 18 februarie, la Giurgiu, fiind organizată de femeile social-democrate din municipiu şi având drept motto: „Să ne PeSe De sănătatea noastră!”.

Sănătate şi frumuseţe printr-o alimentaţie echilibrată şi mişcare- aceste lucruri au promovat reprezentantele OFSD, aducând la Giurgiu un nutriţionist, şi, totodată, urcând pe scena Ateneului sportive care au făcut demonstraţii de Kangoo Jumps şi Pilates.

Vrem să fie un alt fel de eveniment. Dacă până acum v-aţi obişnuit cu muzică şi dans, de data aceasta vrem să aducem şi sportul pe această scenă, să promovăm  un stil de viaţă sănătos. Aceasta, prin mişcare, dietă, nutriţie şi, pentru prima dată la noi în oraş, şi mai ales aici, la Ateneu, vine un nutriţionist cu acte în regulă”, a spus preşedintele organizaţiei municipale a OFSD Giurgiu, Petronela Săndulescu.

La rândul său, vicepreşedinte la nivel naţional al femeilor social-democrate, Aurelia Dobre, a salutat acest gen de evenimente.

„Absolut toate femeile din lumea asta îşi doresc să fie sănătoase şi frumoase. Pentru soţi, pentru copii, pentru ele însele. Şi, pentru că, este ştiu, femeile muncesc mai mult, şi la serviciu, dar şi acasă, vrem să le răpim pentru câteva minute, pentru a promova sportul şi o alimentaţie sănătoasă”, a subliniat Dobre.

Nutriţionistul Gabriela Nedelea le-a vorbit sutelor de participanţi la eveniment(femei, tinere, dar şi domni) despre ce înseamnă o alimentaţie echilibrată pentru o viaţă sănătoasă. Apoi, publicul a asistat, aşadar, la o serie de exerciţii Pilates sau Kangoo Jumps efectuate de practicante ale acestui gen de mişcare.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.