Tinerii giurgiuveni, indiferent de opţiunile lor politice, indiferent dacă au vreuna sau nu, sunt invitaţi, vineri, 13 februarie, la o petrecere dedicată Zilei Îndrăgostiţilor. Despre eveniment au vorbit, joi, 12 februarie, în conferinţă de presă, organizatorii, şefii tinerilor social-democraţi giurgiuveni, Dragoş Udvuleanu şi Ionuţ Barbu(de la municipiu).

„Vom avea concursuri, surprize, multă muzică bună, dar şi o tombolă, cât şi o licitaţie caritabilă. De asemenea, vor fi oficiate căsătorii <pentru o zi>, oficiate chiar de primarul municipiului. Va fi şi un moment de stand-up comedy”, a anunţat liderul organizaţiei judeţene a TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu.

La rândul său, tânărul şef de la municipiu, Ionuţ Barbu, a anunţat că vor fi amenajate urne pentru un caz special. „Este vorba despre un coleg de al nostru care a suferit un accident de maşină şi este în comă acum, fiind internat la un spital din Bucureşti. Şi fratele său, în vârstă de 3 ani, are probleme. Pentru ajutarea familiei, ne-am gândit să dăm o mână de ajutor, aşa că vom amenaja două urne în local”, a precizat Ionuţ Barbu.

Petrecerea de Valentine’s Day va avea loc de la ora 21.00, la restaurantul Dana V şi sunt aşteptaţi circa 800 de tineri.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.