Poliţiştii giurgiuveni au desfăşurat, noaptea trecută, un control pe raza municipiului Giurgiu, în incinta unui complex comercial. Aceasta, pe linia verificării legalităţii modului de desfăşurare a jocurilor de noroc şi angajării forţei de muncă.

Reprezentanţii Poliţiei Giurgiu anunţă că, în urma descinderii, a fost identificată o cameră unde erau dispuse patru mese de poker, la care se aflau aproximativ 45 de persoane care practicau în mod organizat jocuri de poker.

„În urma verificării documentelor societăţii, s-a constatat că aceasta nu deţine autorizaţiile legale de funcţionare iar cele şase persoane identificate care deserveau activitatea societăţii, nu aveau încheiate contracte de muncă. Poliţiştii au întocmit trei dosare penale”, se arată în comunicat.

Foto jocuri de noroc neautorizate II

De asemenea, a fost confiscată suma de 3.500 lei, a 2.000 de jetoane şi a celor 4 mese de joc, precum şi ridicarea în vederea continuării cercetărilor a două unităţi de calculator.

„La o altă societate din complexul comercial poliţiştii au aplicat alte două sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Giurgiu, au identificat la cele două societăţi verificate 9 persoane care desfăşurau activităţi fără a avea încheiate contracte de muncă, urmând a întocmi documentaţia în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun”, au mai anunţat cei de la Poliţia Giurgiu.Foto jocuri de noroc neautorizate III

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.