Chiar înainte de campania electorală, o doamna-prietenă jurnalist îmi spunea aşa: să vezi tu cum PDL-ul o să mănânce din interior PNL! Ca nişte termite ce pot pune la pământ ditamai casa. Încet, dar sigur.

De altfel, în orice… alianţă, „termitele” sunt cele mai periculoase tocmai pentru că nimeni nu le ia în seamă, fiind foarte mici, ascunse şi tăcute. Având, însă, un singur scop, neobservat de „elefanţii” care se luptă în faţa tuturor pentru funcţii.

Câteodată, fără supărare, unii PNL-işti par a se lăsa mâncaţi ori se mănâncă între ei, poate-poate ajung şi rămân la Putere, orice ar însemna asta. Şi chiar dacă au mai avut roluri principale în asemenea episoade triste, vezi Alianţa DA de acum 10 ani, se încăpăţânează o refacă. Alianţa…

Pentru ce? Chiar nu realizează că distrugerea PNL, din interior, devine iminentă? Sau nici nu mai contează? Răsuci-s-ar în mormânt liderul lor, atunci!

Aşadar, îi dau dreptate doamnei jurnalist, încă o dată, pentru că ultima dovadă a venit, de la Giurgiu, chiar azi, de la co-preşedintele PNL, dar PDL-ist în sânge, Gheorghe Ştefan. Cel care a organizat o conferinţă de presă la fostul sediu portocaliu şi care a anunţat că e posibil să candideze la şefia Consiliului Judeţean Giurgiu. Deşi Mustăţea(PNL) şi-a anunţat intenţia de a mai conduce(cu ghilimelele de rigoare) un mandat… iar, dacă nu mai poate, l-ar putea urma tot un liberal, Dumitru Beianu.

Ce contează? Avem putere ori ba? Avem, un pic. Iar Gheorghe Ştefan, cel despre care scriam mai demult că are o plăcere deosebită să-i arate mai tinerii colţi lui Mustăţea and company, îi bagă în spaime pe toţi. Să fie un fel de: doi se bat, al treilea câştigă?

Stimaţi liberali care chiar aţi simţit că sunteţi distruşi din interior şi nu de un alt duşman politic, astă e preţul de plătit ca să-l aveţi pe Iohannis preşedinte? Blaga să vă ajute!

Cătălina Sfetcu

5 COMENTARII

 1. Stimata Doamna Catalina Sfetcu,
  Daca tot nu ati fost la conferinta de presa gasiti de cuviinta macar sa va dati cu parerea ca un jurnalist responsabil si cunoscator ce sunteti. Am declarat ca intentionez sa candidez la presedentia CJ Giurgiu dar daca un alt coleg al meu se va pozitiona mai buna ca mine in urma unui studiu sociologic va beneficia de tot sprijinul meu.Nu vad ce’i rau in a oferi alegatorilor mai multe variante din care sa aleaga! Nu vad unde’i distrugerea din interior si nici stralucirea coltilor la care faceti referire! Sincer cred ca puteti mai mult! Articolul este subtire, ieftin si nedocumentat.
  In speranta ca veti posta totusi comentariul va asigur de toata consideratia mea,
  Gheorghe Stefan

 2. Sigur că-l public. Aşa cum „mi-am permis” să îmi spun părerea, deşi nu aţi invitat toţi jurnaliştii la conferinţă(asta ce înseamnă, că aţi dori împiedicarea exprimării altor păreri decât acelea favorabile formaţiunii pe care o reprezentaţi?), este dreptul dumneavoastră să replicaţi. Consideraţia este reciprocă, succes!

 3. Imi pare sincer rau ca nu ati fost invitata. Voi verifica si lua masuri pentru ca eu niciodata nu am facut conferinta de presa doar pentru o parte a presei, dealtfel nu stiu si nu cunosc pe nimeni intratat incat sa consider ca pot avea o presa pro si alta contra.Stiti bine ca nu sunt tipul de om caruia ii place sa citeasca in presa ceea ce ar vrea sa se scrie despre el. Tocmai din acest motiv apreciez si-mi place sa ma vad si sa lucrez cu dumneavoastra. Presa pentru politicieni este ” sarea si piperul” , adica ingredientul bun si frumos prin care informatia ajunge la public.
  Va sigur stimata doamna .Catalina Sfetcu de stima si consideratiunea mea,
  Cu respect Gheorghe Stefan

 4. Multa bafta. Sunteti un om deosebit, si daca giurgiuvenii vor avea parte de un astfel de om la Consiliu judetean, castigul va fi al nostru, desigur.
  Ar trebui sa stie toti giurgiuvenii ca sunteti un om care construieste, nu darama si nici nu haleste.

 5. Va multumesc, va asigur ca sunt devotat 100% giurgiuvenilor pt ca voi imi sunteti alaturi de 20 de an!
  Cu stima,
  Gheorghe Stefan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.