Purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc, a vorbit, joi, 5 februarie, despre ceea ce se petrece acum pe scena politico-administrativă din România, despre acuzaţiile de fraudă, mită etc. aduse unor oameni care au făcut parte din Guvern, în regimul Băsescu, dar şi unor unor oameni cheie din instituţiile statului.

„Sunt absolut siderat de tupeul pe care-l afişează pionul principal(Elena Udrea, n.r.) folosit de Traian Băsescu, în cei 10 ani de mandat, pentru a-şi aduna şpăgi, iată, din contracte încheiate de statul român cu diverse societăţi. Mai mult, Udrea spune că a ştiut de ceea ce se întâmplă în ţară, de acum un an, pe atunci, şefii de servicii erau buni, acum nu mai sunt”, a spus Cuc.

El a spus şi că reprezentanţii noului PNL, din care fac parte PDL-iştii de odinioară, îndrăznesc să blameze Guvernul Ponta, dar ei ar trebui sancţionaţi pentru subminarea economiei.

„Au sifonat milioane de euro, în timp ce România făcea împrumuturi uriaşe la FMI, pe care le plătim şi acum, noi, cetăţenii. Ei sifonau milioane de euro, în timp ce tăiau pensii, salarii şi alocaţiile copiilor. Şi cred că aceste aspecte trebuie aduse mereu în atenţia colectivă, cu atât mai mult cu cât în acest lot intră şi David Cristian, Adriean Videanu, probabil vor urma Anastase şi Boc”, a subliniat Răzvan Cuc.

Purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu a mai declarat că, aceştia, în 2003, erau în Alianţa DA, tot PNL şi PDL şi se prezentau ca o soluţie „salvatoare”.

„Şi acum tot o alianţă PNL-PDL critică şi susţine că vrea o depesedizare a instituţiilor, dar în cazul PDL-iştilor vorbim de şpăgi de 9 şi chiar 16 milioane de euro. Aşadar, acum 10 ani se făcea o afirmaţie asemănătoare de către o alianţă PNL-PDL şi nu aş vrea să mă trezesc că vin ei cu <soluţii miraculoase> şi, peste alţi 10 ani, ne trezim în aceeaşi situaţie(…). Sunt PDL-işti mascaţi în liberali. Unii spun că şi-au luat ţara înapoi, alţii că au România lor, dar românilor ce le mai rămâne?”, a subliniat Răzvan Cuc.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.