Pe site-ul Primăriei Giurgiu a fost publicat, în această seară, un material prin intermediul căruia aflăm care sunt rezultatele campaniei de sterilizare a animalelor cu stăpân, desfăşurate weekendul trecut.

Astfel, sâmbătă, 31 ianuarie, au fost sterilizate 27 de animale, din care 22 de câini şi cinci pisici, iar duminică, 1 februarie, au fost sterilizate 29 de animale, din care 26 de câini şi trei pisici.

„Din totalul de 48 de câini sterilizaţi, 33 au fost femele, iar 15, masculi. Campania a fost organizată doar pentru câinii cu stăpân, însă, având în vedere că nu toţi cei înscrişi pe listele aflate la Poliţia Locală s-au prezentat cu patrupedele, au fost anunţate şi persoanele înscrise cu pisici”, se arată în comunicatul celor de la Primăria Giurgiu.

Reprezentanţii instituţiei menţionează că proprietarii de câini care s-au înscris pe liste dar nu s-au prezentat vor fi bifaţi şi nu vor mai fi reprogramaţi pentru următoarele campanii de sterilizări gratuite.

Campania de sterilizări gratuite din weekendul trecut, precum şi cele desfăşurate în septembrie şi octombrie 2014 au fost organizate cu sprijinul financiar al organizaţiei germane DsN (Deutschland sagt Nein zum Tiermorden).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.