Pe 6 februarie, ar trebui să fie gata tot ce nu fusese terminat la ANL-urile din zona Portului, urmând ca, până la jumătatea acestei luni, să fie făcută recepţia şi să fie încheiate procesele verbale aferente, a anunţat, miercuri, 4 februarie, în conferinţă de presă, primarul municipiului, Nicolae Barbu.

Tot el a spus că, cel mai probabil, pe 15 februarie ar putea primi cheile giurgiuvenii care vor locui în garsonierele sau apartamentele cu 2 camere din ANL-urile nou-construite .

Pe de altă parte, Nicolae Barbu a anunţat că au fost trimise deja primele documente necesare obţinerii avizelor pentru construirea a încă aproape 100 de locuinţe pentru tineri.

„Este vorba despre 55 de apartamente, în Obor şi 44 la Steaua Dunării. Suntem în lista de priorităţi şi sperăm ca, până în vară, să luăm avizele. Ne va fi mai uşor aici, întrucât acum avem toate utilităţile, comparativ cu zona Portului, unde a trebuit să aducem gaze, apă, canalizare”, a mai anunţat primarul.

Barbu a spus şi că a fost câştigată licitaţia pentru construirea de 75 de locuinţe sociale, ce vor fi amenajate în cartierul Tineretului, dar se lucrează şi la un proiect pentru amenajarea a 30 de locuinţe pentru persoanele de etnie romă.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.