Sute de pachete de ţigări netimbrate, parfumuri şi articole de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute au fost confiscate, în această dimineaţă, în urma unui control făcut la Vama Giurgiu.

Din echipa de control au făcut parte poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cei de la Poliţia Municipală şi Serviciul de Acţiuni Speciale. Oamenii legii au oprit, în trafic, în zona PTF Giurgiu, două autocare. Maşinile aparţineau unor firme de transport public persoane ce efectuau curse regulate pe relaţia Turcia-România.

Autocarele au ajuns la sediul IJP Giurgiu, iar în urma controlului amănunţit, în prima maşină, poliţiştii au găsit 456 de recipiente purtând numele unor mărci de parfumuri şi 526 de pachete de ţigări ce nu aveau aplicat timbrul fiscal. Marfa aparţinea unui turc, în vârstă de 18 ani.

În a doua maşină, în bagajele unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Bărbuleşti, Ialomiţa, poliţiştii au găsit 45 de articole de îmbrăcăminte (pantaloni blue-jeans, cămăşi, pulovere, etc.), transportate fără documente legale de provenienţă şi 134 de recipiente cu parfum, purtând numele unor mărci protejate pe teritoriul României, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, pe numele celor doi asupra cărora au fost găsite mărfurile fiind întocmit dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.