Presa centrală notează că europarlamentarul PSD Victor Negrescu a fost nominalizat de prestigioasa revistă The Parliament Magazine pentru titlul ‘Europarlamentarul Anului’ în domeniul Agendei Digitale. El este este inclus pe o listă scurtă de trei europarlamentari care urmează să fie votaţi pentru obținerea acestui premiu, informează un comunicat transmis joi de Biroul de Presă al PSD, reluat de realitatea.net

„Sunt bucuros că am reușit în primele șase luni de mandat să mă fac remarcat într-un domeniu atât de important pentru Uniunea Europeană. Internetul și piața unică digitală reprezintă domenii importante pentru viitorul Europei iar țara noastră trebuie să devină un lider în domeniu. De aceea, cu fiecare ocazie, reamintesc faptul că România are șansa de a avea profesioniști foarte bine pregătiți în domeniu, că există reale oportunități de investiții și că în ultimii ani au apărut multe companii românești care au dezvoltat produse cu o foarte bună reputație la nivel internațional”, a scris Victor Negrescu pe pagina sa de facebook.

Tematica Agendei Digitale este un subiect de actualitate pe agenda Uniunii Europene și cuprinde dezbaterile referitoare la domeniul telecom, comerțul online, politicile de internet, protecția datelor, serviciile de sănătate electronice sau piața unică digitală, se menționează în comunicat.

Europarlamentarul român s-a remarcat prin pozițiile sale oficiale din plenul Parlamentului European, dar și prin evenimentele organizate prin care a susținut crearea unei piețe interne unice în domeniul digital, protejarea consumatorilor pe internet și scăderea tarifelor de comunicații la nivel european, mai precizează comunicatul.

Preluare realitatea.net

Foto: Giurgiu-Net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.