Referindu-se la cel mai recent caz de promovare pe funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu a unui tânăr doar cu studii medii şi fără vreun fel de experienţă, şeful PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a criticat dur ceea ce se întâmplă în administraţia judeţeană.

„Dacă în judeţul ăsta n-au funcţionat lucrurile, s-a întâmplat din cauza clasei politice şi incompetenţei promovate. Cum să dai afară din funcţia de vicepreşedinte un om care aduce în judeţ 1.000 de miliarde(Cristian Marciu, n.r.)? Şi cine îl dă afară, cineva care nu-şi justifică salariul şi care joacă table acolo? Nu vrea să investească în Spital, nu face nimic cu Teatrul. Eu o să-i convoc pe cei din PSD să iasă în stradă. Ajungem la extrem şi nu din cauza măsurilor luate faţă de un vicepreşedinte social-democrat, ci faţă de un om cu asemenea rezultate. Şi aduci în locul lui un om cu liceul, care locuieşte în Bragadiru, şi faci comparaţie între el şi Marciu? Din promovarea incompetenţei vine sărăcia. Proiectul lui Mustăţea e să nu facă nimeni nimic în Consiliul Judeţean?”, a mai spus Niculae Bădălău.

1 COMENTARIU

  1. din pacate asistam la promovarea incompetentei de ceva vreme! PNL Giurgiu prin reprezentantii de frunte chiar au avut ca proiect ^promovarea incompetentei^! din pacate pentru noi obiectivele proiectului au fost atinse.lipsa pregatirii profesionale si experientei nu va duce niciodata la dezvoltarea unei societati. din aceasta cauza ne aflam unde suntem!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.