Jurnaliştii de la http://www.stiripesurse.ro/ au notat, în această seară, că, la Biroul Permanent Naţional al PNL, vineri seara, la Iaşi, s-a decis înlocuirea lui Mustăţea cu deputatul de Călăraşi, Raluca Surdu.

Iată ce scriau cei de la http://www.stiripesurse.ro/, într-un prim articol:

„Liberalii din vechiul PNL încearcă să armonizeze o parte dintre tensiunile apărute la nivelul partidului, în special în organizațiile din teritoriu.

La Giurgiu, ordonanța traseiștilor a lovit din plin: PNL a rămas fără niciun primar. Pentru că întreaga organizație a fost practic pulverizată, surse din PNL ne-au explicat că liderii PNL au decis să-l schimbe pe Vasile Mustățea, din fruntea organizației.

În locul acestuia va fi trimisă deputatul Raluca Surdu, soția directorului de la RA-PPS. Această decizie va fi luată în cadrul BNP al PNL, care se desfășoară la Iași.raluca surdu

Surdu are misiunea de a reconstrui organizația, dar și de a tempera spiritele. Pe zona de Giurgiu, în PNL există mai mulți puternici interesați. Primul este Răducu Filipescu, liderul PNL Călărași, care a fost în trecut lider al PNL Giurgiu. Interesele acestuia se bat cap în cap cele ale unui alt greu, senatorul Lucian Iliescu.

Pentru a armoniza lucrurile și pentru a nu dezavantaja nicio parte, conducerea PNL a decis să o trimită pe Raluca Surdu la Giurgiu”.

Ulterior, jurnaliştii de la site-ul amintit notau:

„Biroul Permanent Național al PNL (pe stil vechi) de la Iași care are loc în incinta Hotelului Internațional a decis:

-noul purtător de cuvânt al PNL vechi va fi deputatul Ionuț Stroe (o înlocuiește pe Alina Gorghiu devenită președinte).

-președintele Ligii Aleșilor Locali va fi Ciprian Dobre, președintele CJ Mureș (îl înlocuiește pe Aristotel Căncescu, președintele suspendat al CJ Brașov – judecat în stare de arest într-un dosar de corupție).

președintele interimar al PNL Giurgiu este deputatul Raluca Surdu (în înlocuiește pe Vasile Mustățea, președintele CJ Giurgiu)

-senatorul Tudor Chiuariu a fost exclus din PNL pentru implicarea în acte de corupție

La ora transmiterii acestor informații ședința este în desfășurare”.

Articole preluate de pe www. stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.