Preşedintele PLR Giurgiu, Toma Petcu, a transmis, în această dimineaţă, un comunicat de presă, ca reacţie la ceea ce s-a întâmplat ieri, în şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Giurgiu. Îl redăm integral.

„Prin prezentul comunicat, doresc sa aduc in atentia opiniei publice giurgiuvene si nu numai, modalitatea defectuoasa prin care presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Vasile Mustatea, considera ca poate fi condusa aceasta institutie in fruntea careia a fost ales in anul 2012, cu o larga sustinere a unui numar de 45 de primari, a presedintelui PNL de la acea vreme, Lucian Iliescu, dar si a susbsemnatului. Drept urmare, ma simt nevoit sa imi fac mea culpa in fata tuturor celor pe care i-am convins sa-l sustina pe Vasile Mustatea, pentru a ocupa doua functii extreme de importante: cea de presedinte al Consiliului Judetean Giurgiu si cea de presedinte al Filialei Judetene a PNL Giurgiu.

Observ, in ultima perioada, o apetenta a domnului Mustatea pentru conflicte si razboaie politice, in loc sa conduca institutia in fruntea careia se afla; domnul Mustatea trebuie sa vada care sunt adevaratele prioritati ale judetului Giurgiu, sa se implice in atragerea de fonduri europene, sa cheltuie legal sumele alocate de Guvernul Romaniei, nu sa le piarda. Domnia sa are o preocupare fantastica pentru razboaie politice cu adversarii atat din exteriorul cat si din interiorul partidului.

Dupa ce miercuri, 21 ianuarie, a.c. a reusit, prin cai nelegale, sa excluda din consiliu 3 consilieri judeteni si sa-l inlocuiasca pe vicepresedintele Cristian Marciu, astazi, doreste ca in sedinta de BPJ a PNL sa-l ,,decapiteze,, pe presedintele organizatiei municipale a PNL, Dumitru Beianu.

Astfel, consider ca, prin actiunile pe care le intreprinde, domnul Mustatea nu a inteles nimic din lectia pe care a primit-o la alegerile prezidentiale. Fiind un om politic pragmatic, imi doresc ca domnul Mustatea sa ramana in fruntea organizatiei judetene a PNL pentru a-si testa capacitatea electorala la alegerile locale, printr-o noua candidatura la sefia Consiliului Judetean si sa nu fie schimbat de la conducerea partidului.

Poate in acest fel, ramanand in functie,  domnul Mustatea va intelege, intr-un final, ca a ajuns presedinte al Consiliului Judetean Giurgiu in urma sustinerii lui de catre Lucian Iliescu, Petcu Toma, Ioan Viorel Teodorescu, iar presedinte al PNL Giurgiu, in urma sustinerii sale de catre Daniel Chitoiu, Petcu Toma si Ioan Viorel Teodorescu.

Niciuna din calitatile domnului Mustatea de mare voleibol-ist sau matematician iscusit nu l-au ajutat sa ocupe aceste functii.

In final, ii rog pe toti cititorii sa observe ca, de-a lungul timpului, Vasile Mustatea  a pierdut sustinerea tuturor celor care i-au fost alaturi pana in prezent. Vasile Mustatea mai are alaturi doar 3 primari si nici un alt lider politic important, care ar putea sa ii acorde sprijin pentru ambitiile sale politice ulterioare.

Regret ca am acordat credit unei persoane care nici macar nu a incercat sa se ridice la nivelul asteptarilor locuitorilor acestui judet, avand cu totul alte prioritati decat cele legate de bunul mers al treburilor in institutia  in funtea careia ,, s-a trezit,, ales.

Promit giurgiuvenilor ca pe viitor voi fi mai atent, mai selectiv si nu voi mai repeta greseala, de a acorda credit unor oameni care nu merita la alegerile din 2016”.

 

Petcu Toma Florin,

presedinte PLR Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.