Cică: „Habemus Papam!”. Cel puţin aşa a strigat, complet neispirat, unul dintre consilierii judeţeni giurgiuveni, după ce Cristian Marciu a fost înlocuit în funcţia de vicepreşedinte al CJ Giurgiu, cu Ionuţ Matei(foto), un aşa-zis tinerel „independent politic”, cu buletin de Schitu, dar un tip foarte „uşor”. De convins, desigur.

„Papam”, cum a zis consilierul Boerescu( faimos în urma anunţului cu secretara ce trebuia să aibă j’ de mii de talente), dacă ar avea diacritice- păpăm-, m-ar speria în draci, dar poate că ar cam justifica ceea ce s-a întâmplat azi, în Consiliul Judeţean.

În loc să vină cu o suplimentare a ordinei de zi conţinând proiecte pentru a-şi justifica cel puţin salariul, preşedintele liberal al CJ, Vasile Mustăţea, şi-a făcut damblaua. A scăpat de vicepreşedintele preocupat de dezvoltarea judeţului(nu săriţi, că facem „pe demonstrate”, prin comparaţie!), de social-democratul Cristian Marciu.

Atât de orbit de… ce-o simţi domnia sa a fost, încât nici n-a prea contat pe cine aduce în „dreapta”. Cum adică, n-a contat? Ei, a luat şi el, acolo, un „independent”, că bătea la ochiu’ telespectatorului unora dintre televiziunile plătite să difuzeze şedinţele, dacă alegea vreun liberalo-pedelist(iar face mişto de noi!).

Mă rog, dar poate dintre ceilalţi era ales vreunul care ştie cât de cât cu ce se „papam” judeţul ăsta… Sau să aibă pregătire adecvată ori ceva mai multe clase. Superioare.

Mda, că am luat şi noi legătura cu cei care-l cunosc pe tinerelul şi ne-experimentatul Ionuţ Matei (Să-mi fie cu iertare, dar până la şedinţa asta, nici nu i-am luat seama… M-am şi trezit întrebând…). Da’ de unde vine??

Din Bragadiru, mi-au spus cei care-l ştiu. Opaaa. Bine, bine. Bun venit, n-om fi toţi din Giurgiu, însă ne vedem locul. Şi ce ştie dumnealui de problemele judeţului ăstuia, ca să ajungă direct boss mai mic?

Să ne zică şi nouă, la o proximă conferinţă de presă, dacă are curaj!

Şi ce pregătire are ‘mnealui? Că noi am auzit că a terminat doar liceul. Iar ca vicepreşedinte al unui judeţ întreg, mi se pare de-a dreptul grav. E de-a dreptul grav să îţi aşezi fundul, cu tupeu, pe scaunul unui om despre care tu însuţi ştii bine ce-a făcut în toţi anii săi de activitate pentru Giurgiu. Ca primar, prefect şi vicepreşedinte al CJ.

Ruşine, micuţule „papam”, cum te-a numit Boerescu!

Şi dacă nu îţi este, îţi va fi, punem pariu, când va trebui să răspunzi oamenilor la întrebări despre problemele lor, care, probabil, nu te-au interesat vreodată.

Cătălina Sfetcu

1 COMENTARIU

  1. Doamne, oare timpul de afara le-a luat mintile unor politicieni……eu inteleg ca d-l Mustatea are stent la inima, dar nu cumva I-a atins la operatie si o parte a creierului???????? Cum poti propune si numi ca vicepresedinte al CJ un neica nimeni , pe care daca-l intrebi habar nu are nici cate commune are judetul Giurgiu…..du-te frate la oile tale si lasa oameni competenti sa ne conduca………..!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.