Nu ştim dacă să catalogăm declaraţia sa drept o „aroganţă mică”, pen’ că fix de aroganţe ne arde nouă când sărăcia ne umple buzunarele, sau să o trecem la o replică gândită prea puţin ori aproape deloc.

Într-o recentă conferinţă de presă, susţinută la partid, şeful de la judeţ, Vasile Mustăţea, referindu-se la legea bugetului de stat pe 2015, a exclamat: „M-a acuzat Barbu(Nicolae Barbu, primarul municipiului Giurgiu, n.r.) că eu nu i-am dat bani(la ultima echilibrare a bugetelor locale, n.r.). Ba i-am dat, în comparaţie cu ce-i dau Finanţele. A primit zero lei. E corect?”.

În primul rând, după ce, doi ani la rând, a făcut aroganţe la propriu cu bugetul Primăriei Giurgiu, la capitolul bani alocaţi pentru echilibrare(în condiţiile în care, în mandatele trecute, bugetul municipiului duduia de zeci de miliarde primite de la judeţ), Mustăţea are, în continuare, tupeul să facă această comparaţie. Deci, nu doar că pare că îşi recunoaşte „vina”, ci aproape că Barbu ar trebui să-i ridice vreo statuie, mai ales pentru cele 400 de milioane de lei VECHI(cam cât un Duster), pe care i le-a dat, ultima oară, şeful de la judeţ ca să ne dezvoltăm armonios…

Brusc, pe Mustăţea l-a apucat grija de bugetul municipiului. Totuşi, n-are de ce să nu doarmă noaptea, serios acum! Va avea grijă de oraş, cel mai probabil, tot Guvernul. Cum s-a întâmplat şi până acum, în vremuri grele, când preşedintele CJ, acelaşi care moare acum de grija altuia, i-a întors spatele municipiului.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.