Când întrebarea-i incomodă, cel mai bun răspuns nu poate fi decât „nu ştiu”. Şi atât. Pentru că, altfel, dacă vei continua, răspunsul iese pe gustul presei. E verificat.

Consiliul Judeţean Giurgiu a returnat, la finele anului trecut, o sumă pe care ar fi trebuit să o cheltuiască pe drumurile judeţene- reparaţii, modernizări(esenţiale!).

Anunţul a fost făcut, joi, 15 ianuarie, în conferinţă de presă, de preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău. El a atras atenţia asupra faptului că banii s-au întors la Ministerul Dezvoltării, pentru că nu au fost cheltuiţi.

Păi, şi la ce ne-ar fi trebuit? Nici… Barcelona n-are şosele atât de mişto ca cele ale judeţului Giurgiu (chiar, s-a întors dl. Stănişteanu în PNL, poate îndrăzneşte să îi spună lui Vasile Mustăţea că, acolo, în Barcelona, Consiliul Judeţean a ajuns să se ocupe doar de biblioteci şi de asistenţa socială a persoanelor vârstnice. Noi când vom ajunge la aşa performanţă?).

Întrebat în conferinţă de presă de ce a returnat banii, preşedintele Cj Giurgiu, Vasile Mustăţea, cumva surprins de întrebare, a replicat: „banii au venit prea târziu, cu doar o lună înainte de sfârşitul anului. Au fost, ştiţi, multe ploi, nu am avut timp să îi cheltuim”. Întrebat şi care este suma pe care a returnat-o la bugetul de stat, Vasile Mustăţea a spus că (ruşinică!) NU ŞTIE. „Dar ştiu că, din banii respectivi, am dat 4 miliarde de lei vechi la Clejani”, a mai zis el.

Adică, la Clejani n-a plouat ca-n restul judeţului, ca să nu poată fi şi acolo cheltuiţi banii şi să-i returneze şi edilul la rândul său? Ce minune!

Apăi, stimate domn preşedinte de Consiliu Judeţean Giurgiu, ce baftă au, domn’ne, oamenii din Clejani! Vezi ce înseamnă să fii primar al dracu’, pen’ că face el cum face şi nici ploaia nu-i udă localitatea atunci când e vorba să facă treabă pentru cetăţeni. Poate îl rugaţi să pună o vorbă bună la Divinitate şi pentru dumneavoastră, la anu’, ca să puteţi utiliza fondurile de la stat pentru toţi cetăţenii care v-au ales.

Doamne-ajută! Şi o iarnă mai… secetoasă, la final de 2015, eventual!

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.