Când ai un brand… impus, trâmbiţat ori poate de-adevăratelea, ca să zic aşa, păi, faci pe dracu’ în patru şi înghiţi în sec la unele tentaţii.

Adică, laşi să-ţi scape printre degete câteva „hârtii” şi nu aduci lângă tine un „politician” cu multiple calificări partinice, Ionel Dinu, de care se „cam” ruşinează chiar partidul din care face parte. Nu mai zicem de formaţiunile din care a fost exclus. Că, altfel, rişti să te faci de râs ca jurnalist! Uite, îl laşi să le vorbească giurgiuvenilor, la emisiunea ta, poate doar dacă vrei să faci mişto de el, să zicem!

Ca să râdă lumea pe bune numai de invitat, nu şi de moderatorul atât de serios în faţa unor declaraţii ale interlocutorului, pe cât de amuzante, pe atât de penale(la propriu).

Dacă n-am fi fost avertizaţi că emisiunea cu pricina din grila de programe a televiziunii Muntenia( ups, care grilă?!) ar fi un talk-show politico-social, am zice că am asistat, acum câteva seri, la cea mai cea „emisiune de divertisment” din Giurgiu. Să „ne râdem” cu aşa-zişi politicieni, în timp ce moderatorii sunt de-a dreptul serioşi!

O emisiune cu strigăte „babuine” ale invitatului, că ne imaginăm cum doar jurnaliştii de la Animal Planet s-ar cruci şi poate ar plăti s-o cumpere. O „emisiune de divertisment”, fără supărare, dar cam penală, deci, cu un personaj politic ale cărui vene stau să-i crape în cap, sperăm că nu degeaba, şi cu un moderator tv cu „ştate” vechi, dar fără experienţă.

Moderator care, în loc să-l pună pe „revoluţionar” la respect, ca un jurnalist… care este şi care stă cu „deontologia”-n gură numai când e vorba de alţii, nu doar că-l lasă pe Dinu să escaladeze munţi de aberaţii, îl mai şi ajută.

S-o fi mutat „Seviciul Român de Comedie” la televiziunea Muntenia, ne-au scris cititorii? E o glumă sau Muntenia îşi respectă grila şi ne dă şi emisiuni de divertisment?

C(e)N(e)-A(u văzut ochii)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.