„Cauţi un loc de muncă? Pune CV-ul tău aici!” este denumirea unei campanii inedite demarate de Primăria municipiului Giurgiu, prin intermediul căreia reprezentanţii autorităţilor locale vor să întocmească o bază de date privind forţa de muncă din municipiu.

În acest sens, astăzi au fost amplasate mai multe urne speciale în diverse locuri din oraş, acolo unde giurgiuvenii îşi pot lăsa CV-urile.

„Pot să îşi depună CV-ul şi prin intermediul e-mailului, dar şi direct pe site-ul Primăriei, dar şi în urnele ce au fost amplasate în diverse zone, precum sediul Primăriei, la Direcţia de Taxe şi Impozite, Evidenţa Populaţiei, la Cantina de Ajutor Social, Apa Service, AJOFM sau la Finanţe”, a anunţat, în conferinţă de presă, miercuri, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

El a precizat că municipalitatea va putea folosi baza de date în special pentru pentru firmele ce vin în Giurgiu şi sunt în căutare de salariaţi. De asemenea, prin intermediul documentelor completate de giurgiuveni se va şti şi care este oferta pieţei locale privind pregătirea lor, specializarea acestora.

Barbu a mai spus că, pentru o bază de date completă, vor fi consultate, desigur, şi cele ale AJOFM Giurgiu, atât cu privire la şomeri, cât şi la oferta de locuri de muncă.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.