Weekendul trecut(9-11 ianuarie), echipaje ale Poliţiei Rutiere Giurgiu s-au aflat la datorie pe principalele Drumuri Naţionale, în zone şi în intervale orare considerate cu risc ridicat privind producerea accidentelor rutiere.

În perioada menţionată, au fost constatate 5 infracţiuni la regimul rutier, din care două au vizat autorizaţii expirate(adică maşini cu numere provizorii a căror valabilitate expirase), două au vizat conducători auto prinşi fără carnet, dar, de asemenea, a fost întocmit şi un dosar penal în cazul unui şofer prins băut la volan.

„Weekendul trecut, au fost date 356 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 135.930 de lei, au fost reţinute 29 de permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, comisar şef Cristian Şuţă.

El a reamintit faptul că acţiunile oamenilor legii au vizat combaterea şi prevenirea unor evenimente rutiere ale căror principale cauze, şi la Giurgiu, sunt viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile meteo ori de drum, consumul de alcool înainte de urcarea la volan şi neacordarea de prioritate.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.