S-a întâmplat noaptea trecută, când, potrivit reprezentanţilor ISU Giurgiu, două persoane din localitatea menţionată au cerut ajutor, riscând să facă hipotermie.

Purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, căpitan Mădălina Boţoroagă, ne-a declarat că Matizul celor doi, din cauza unor defecţiuni, a rămas blocat. Cei doi giurgiuveni au fost transportaţi în municipiul Giurgiu şi sunt acum, în siguranţă, ne-a mai spus Mădălina Boţoroagă.

Pe de altă parte, prin intermediul unui comunicat de presă primit de la reprezentanţii ISU Giurgiu, suntem informaţi că, în ultimele trei zile, echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu au intervenit la 32 de cazuri medicale.

Cele mai multe intervenţii le-au avut cei de la SMURD Bolintin Deal- 10 misiuni, urmat de SMURD Giurgiu cu 8 cazuri, 7 intervenţii au avut echipajele din Mihăileşti, 5 cazuri au fost înregistrate de SMURD la Roata de Jos şi 2 la Colibaşi.

A fost necesară intervenţia echipajelor în localităţi precum Colibaşi, Gostinari, Ogrezeni, Bolintin Deal, Cosoba, Găiseni, Grădinari, Bolintin Vale, Săbăreni, Mihăileşti sau Ghimpaţi.

De asemenea, pe 10 ianuarie, pompierii giurgiuveni au intervenit la lichidarea unui incendiu produs la o locuinţă din municipiul Giurgiu.

„La faţa locului s-a deplasat 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă. În incendiu a ars funinginea de pe coşul casei. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul sau scânteia”, se arată în comunicatul ISU Giurgiu.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.